(sm2)چی جلب
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)چی جلب
جی ال ایکس نوکیا میفروشه؟ خیره سرش یعنی تولید کننده گوشیه(sm2)
به جان خودم لینک تورو ندیدم (sm2) ولی اینو واسه داداشم گرفتم 8 گیگ رم هم انداختم روش ! صداش خیلی خوبه به خدا! ببر خیالت راحت باشه اگه بد بود مال من ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی کیفیت صدای نوکیا عالیه . دوران ما ( پارینه سنگی دوران دانشجویی کارشناسی(sm120)) همه نوکیا کتلتی داشتن . اصن مد بود . دخترا صولتی داشتن (sm2) سه چهار سال دستم بود دلم نمیومد عوض کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چرا قسم میخوری میدونم از این اتفاقات چن بار افتاده تلی پاتی مجمع در سطح بالاییه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین یه تیکه رو که خوندم ترکیدم از خنده(sm2)
مجیدجان دلبندم اهنگو میگم(sm2)(sm2)
اگه خیلی ارزون میخوای نوکیا 1100
اگه ارزون میخوای نوکیا 6600
والسلام
دکتر مهندس بابا اسی ( حفظه الله نفسه الزکیه آیات للمومنین ) با کوله باری از تجربه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
خوب بگو آهنگ
آهنگ خوبه هادی
امیر به خاطر موی سپید ِ بابا اسی کارشو پخش کن گناه داره بچم . داوودِنمِه
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن خب میگم مثلا خوبه بگیر ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]