اشمایکل: افتخار می کنم که زمانی الگوی کاسیاس بودم و حالا کاسیاس الگوی پسرمه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اشمایکل: افتخار می کنم که زمانی الگوی کاسیاس بودم و حالا کاسیاس الگوی پسرمه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم محوه اما یادم میاد مغموم و ناراحت بود (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکلیف مارو روشن کنید خط بزنیم یا نزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه یاد ندارم کسی گفته باشه اصغر بهتر از سرورشه(sm120)
آرزانتین سروره(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ که چه دروازه بانی بود ---نقل قول:
بعد سیمن دروازه آرسنال آرامش نداشته --- هم چنین دروازه انگلیس ---
مگه چیه !نقل قول:
سیمن یه سوتی داد تو عمرش همونو کردن تو کرنا !
سیو های سیمن رو ببینی پشمات میریزه (sm25)
وقتی حرف از دروازه بان میشه --- بوفون حرف اول را می زنه ---
برو تو 2014 مصاحبشو با مارکا بخون ! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتی هم کم نداده(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]