اماده باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
اماده باشید
پولش مهم نیست میخوام یه چیزی بگیرم که تک باشه دنبال بلکبری پاسپورت بودم پیدا نکردم lg v10 هم پیدا نکردم همین k10 رو بگیرم بهتره به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه گوشی تک میخوای ال جی اینطور نیست که ... کاترپیلار مثلا هم مارکه هم عالیه هم تک ... بازم میگم البته اگه نخوای اپل بگیری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا من زیاد ندیدم کسی الی جی داشته باشه - کاترپیلار گیر نمیاد تو اراکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازهترین آمار ارائهشده از سوی "وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی" حاکی از آن است که در ۲۵/۶۸درصد خانوارهای شهری ایران، حتی یک نفر فرد شاغل نیز وجود ندارد.(sm54)
اها فکر کردم از دیجی میگیری (sm120) پس ال جی خوبه معمولا نمایشگرای ال جی همیشه خوبه حالا جدای مشخصات دیگش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دقایقی دیگر
دیانا فایل D.sol قبل مسترینگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل gsshop بعد از مسترینگ (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرانجمن آلبوم درخیال شجریان پدر 320 یا فلک یا Wav هست تو سایت من هر چی گشتم پیدا نکردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسبت به قیمتی که داری امکاناتش قابل قبوله