2تا قسمت پخش میشه بعد به لهجه ای چیزی گیر میدن کلا کنسل میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
2تا قسمت پخش میشه بعد به لهجه ای چیزی گیر میدن کلا کنسل میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اخه(sm81)نقل قول:
امیر میثم مروستی نمیزنی(sm120)
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وای مردم(sm2)
برای فیلم برداری از محیط ویندوز کسی ازبزرگوران نرم افزار خاصی سراغ نداره؟(sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هست.. زیرشم چند تا پیشنهاد داده ببین کدوم بهتره
فایده نداره باس ویندوز رو عوض کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) ممنون
با منی؟ ویندوز عوض کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اره برادر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ آخ(sm30)نقل قول:
این خانه هم سیاه است(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخلیه چاه هم به استقلال پشت کرد(sm2)
نه والا هر کی عوض کرد رو سفید کرده اصلا عوض کردن ویندوز معجزه میکنه (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خبر زدن فقط استقلالو ضایع کنن.. طرف پول پیش پرداخت قبل مزایده رو نداده بود.... باز نکردن اصلا پاکتو... بعد خبر زدن پاکت پوچ از کار درامد(sm2)
اینو(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر تو خریه(sm2)
وی افزود: "اگر قسمت شود این تیم را می خرم و به مردم ایران، به خصوص کرمانشاهی های عزیز تقدیم می کنم."جالب اینجا بود که این فرد با خودروی پراید در محل حاضر شده بود.
خدا به خیر کنه (sm2)
پراید و ترکیه (sm2)اسکل کرده
(sm2)
حالا بریم سروقت خرشانسی های بارسلونا (sm2)
2 روز دیگه هم احتمالا میگه قطع نخاع نویر(sm2)
لحظه به لحظه با مزایده / یک خریدار پرسپولیس برای کری خوانی برای استقلال با پیشنهاد مبلغ 296.666.666.666(sm2)(sm2)
میلیارد در مزایده شرکت کرد!
ک.خلن اینا(sm2)
یعنی ملت اینقدر پول الکی دارن که 6 میلیاردو ششصد میلیون و خورده ای رو همینجوری واسه رو کم کنی میزنن(sm81)
(sm2)
به اعصابت مسلط باش(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که این خانه هم سیاه است(sm81)نقل قول:
طرف انگار میخواد بستنی قیفی بخره
دیگه از ی حدی که بگذره همین میشه(sm74)نقل قول:
اره دیگه(sm74) یکی از اپشن های جهان سومه.... تعقل تفکر و منطق جای خودشو میده به هیجان خرافات و تعصب(sm172)نقل قول:
چقدر اپشن داشتیم خودمون خبر نداشتیم(sm2)نقل قول:
اها یعنی نداریم همینا رو هم(sm2)نقل قول:
این هم ی بحثی چی بگم
خوباشو نداریم... برعکسشو تا دلت بخواد داریم(sm2)نقل قول:
(sm2) همون دیگه این خانه هم سیاه استنقل قول:
رنگیه... مخصوصا قهوه ای(sm2)نقل قول:
در حالی که پاکت مزایده بهنام پیشرو و استیل آذین باز شده و قیمت هر دو شرکت مشخص بود، خریدار سوم که در جلسه حضور نیافته بود پس از پایان جلسه در ساختمان حاضر شد و با اعلام اینکه هواپیما تاخیر داشته عقیده داشت که او نیز باید در مزایده شرکت داده شود. این مساله با اعتراض و تعجب شدید حاضرین به خصوص نمایندگان دو خریدار رقیب همراه بود.
معظمی نیا گفت: "هوایپمای من تاخیر داشت و به همین دلیل دیر رسیدم. پول من به دلار بوده و 300 میلیارد تومان تبدیل کرده ام و نقدا آن را می پردازم؛ من نیز باید در مزایده شرکت کنم. من کاملا شخصی و سرمایه دار هستم. امروز صبح از ترکیه رسیدم. پیش پرداخت راه هم واریز کردم و اگر مسئولین قبول کنند من در این مزایده شرکت و نقدا آن را می خرم."
وی افزود: "اگر قسمت شود این تیم را می خرم و به مردم ایران، به خصوص کرمانشاهی های عزیز تقدیم می کنم."
جالب اینجا بود که این فرد با خودروی پراید در محل حاضر شده بود.(sm2)
یدونه از این یه میلیادرا رو بدن بم قول میدم هیچ وخ علیه تیم شعار ندم (sm59)