یکی لینک همین Christina Aguilera - Hurt رو میده،لطفا؟! (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی لینک همین Christina Aguilera - Hurt رو میده،لطفا؟! (sm10)
Rob Zombie - In The Age Of The Consegrated Vampire We All Get High
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره میخواست تنظیم کنه یوهو به مشکل روحی برخورد کلا محو شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دمش گرم همین که بحث کردیم من چندتا کار تخصصی زدم تو فضای الکترونیک که اگه اون نبود هیچوقت شکل نمیگرفت
یه کار با شعر امیرمحمد ساختم خیلی دوسش دارم.. قشنگ ایندی پاپ تنظیم میشه تنظیم کرد ترکوند
چند دیقه وایسا آپلود کنم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتید hurt ... hurt جانی کش هم قشنگه ... (sm120)(sm118)
دمت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تکونی بده ببینیم چه کردی (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس (sm176)نقل قول:
فدا (sm176)نقل قول: