[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده
سهند اطهری، کیوان تفتی
آهنگ ساز
سهند اطهری، کیوان تفتی
نوازندگان
مهسا یوسفی نژاد، آیدین شفایی، آناهیتا ایزدی پارسا، کیوان تفتی
ترانه سرا
گروس عبدالملکیان، شمس لنگرودی، مجید رفعتی
اینو زدی؟! (sm10)
(sm74)یه زن 39 ساله اینقد جذاب رگنار اسکل
آلبومای اندی چه کیفیت توپی داره (sm118)
تو اون دی وی دی یه جا داشت ازش مصاحبه میکردن میگفت به کیفیت خیلی اهمیت میدم (sm111)
ادرس جدید tinymoviez می دین؟(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)ممنون هادی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش آقا فرهاد ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق اولم عشق آخرم
باتو زندگي شده باورم
چه شكسته ام بي تو خسته ام
دل پر اميد به تو بسته ام
من كه زندگيمو باختم واسه يه لحظه ديدنت
نزا باز دلم بسوزه دوباره وقت رفتنت
بي تو دلم خون ميشه اگه نيايي
تو سينه داغون ميشه بگو كجايي
داد از جدايي
كوه نور من همه شور من
اي ستاره پر غرور من
اي پناه من تكيه گاه من
دل شكسته بي گناه من
من كه زندگيمو باختم واسه يه لحظه ديدنت
نزار باز دلم بسوزه دوباره وقت رفتنت
بي تو دلم خون ميشه اگه نيايي
تو سينه داغون ميشه بگو كجايي
داد از جدايي
(sm50)
اگه سراغ داری زیرنویس هارو آدرس بده بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]