Sina Hejazi - Begoo (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
Sina Hejazi - Begoo (sm50)
برو عامو ماکلا طایفه ی داریوشیم.پسرداییم حتی تو اشپزخونش.. رو دیوار اوپنش.عکس داریوش.زده.بقیه بماند.اسم دخترشم بیتا.بهترین خواننده حال حاظر اییرانی.مگه میشه کشید بیرون(sm70)
هر 3 تاشونم خوشگلن ......اولی رو میدم امیر ....دومی رو میدم الی ....سومی رو هم میدم به تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اولی عجب جیگریه (sm2)
نخواستم اصن خودم دارم.سومی رو بده به ممه تیره سیخ(sm2)
عکسشو برات بفرستم پشمات میریزه ! مطمئنی دیگه ؟ باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اولی رو بده به من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشید جمیعا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی نفرسته.اون دفعه فحش گذاشتی عکس فرستادم الانم تو باید بفرستی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد که تو عکس فرستادی منم 3 تا عکس برات میفرستم دیگه خوابت نبره
تکیه بر جای بزرگان (sm2)اولی مال عشقم امیره ... 4 سال از امیر بزرگتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]