به بار مودبانه سوال کردم پر رو شدن ..
نمایش نسخه قابل چاپ
به بار مودبانه سوال کردم پر رو شدن ..
عامو اشتباهه ليست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما ٤ تا نبوديم ٢ تا بوديم من و ميلاد نفري ٢ بار انجام داديم(sm2)
اون ٢ نفري كه بعنوانه همدست اعلام شدن خودشون از قربانيان(sm2)
Nope (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی چطوری ؟ (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوتا که خودشون رو همدست جا زده بودن الان از شدت جراحات زیاد نمیتونن حرف بزنن آخرین حرفشون هم یه آه خیلی بلند بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال شهرزاد که معنی واقعی ماقبل فسیل به حساب میاد کی میخواد تموم شه دقیقا یه چیزی شده مثل فیلم فارسی های تخیلی