حرف تو فصل الخطاب تو بگو مسی چیزی از رونالدو اورجینال و زیزو کم داره یا نه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف تو فصل الخطاب تو بگو مسی چیزی از رونالدو اورجینال و زیزو کم داره یا نه؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یاسرنیا خیلی قلمش قویه (sm54)
خیلی دوسش دارم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر استعدادی چیزی کم نداره ولی مسی برای ماندگاری بیش از حد خنثی و یخه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم ملت چه اصراری دارن مسی رو جزو 5 تای تاریخ بزارن (sm120) خود بارسایی های واقعی تاکید میکنم واقعی هم چنین نظری ندارن (sm120)نقل قول:
پ نه میخوای از این ضعیفه ی واکسن خور بیان نشون بدن یا عقده بازیای این برزیلی رو نشون بدن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه (sm81)چیز خوبی بود (sm81)نقل قول:
خداییش تو چند دقیقه اندازه چند ساعت حرف توش هست (sm120)نقل قول:
حالا شد دیگه حجت بر من تموم (sm120)نقل قول:
من خودم عاشق کاکا و رونالدینیو هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]