اول تو اول تو(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اول تو اول تو(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو بخواي تو يه گروه تلگرام ادرسشو گذاشت يه نفر فكر كنم يارو خودش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاريخ پستشو ببيني معلومه امروز راه انداخته
خاطراتم با عمتو براش ميفرستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم با خاله اتو(sm2)نقل قول:
واسه همه یه اسم میذاری حالا من میگم شوخیه شوخی میکنی ولی در مورد علیرضا این چه حرفیه به کار بردی ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا اون ک.س مغز نیست خیلی هم آدم چشم و دل پاک و با معرفتیه اینو بدون شک به خودشم گفتم .. فک نکن چون رفیقمه میخوام ازش الکی دفاع کنم نه ..
اینو گفتم که بدونی دیگه نگی ک.س مغز .. ازت انتظار نداشتم اون هر چی باشه از من و تو خیلی بهتره
خواهشا نرو رو اعصابم .. (sm176)
خاله ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هار هار هار(sm2)
خاطراتم با خودتو مینویسم چه ک.ونی بودی(sm2)نقل قول:
كـير شدي عزيزم حرف نزن(sm2)نقل قول:
منتظريما
فدات هادی جان همه اش فقط یه شوخی بود چشم مهربون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام رفقا از ما بهتر هستن شکی نیست و منِ میثم کوچیک همه ی شما هستم بازم ببخشید قصدم بی ادبی نبود (sm10)
شکر نخور پفیوز(sm2)نقل قول: