پرویز خان امسال چقدر سختی کشید ، ولی دمش گرم خیلی مردِ ... (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
پرویز خان امسال چقدر سختی کشید ، ولی دمش گرم خیلی مردِ ... (sm19)
هستی در آغوشم، هستم در آغوشت
مأمور و معذوری، مأمور و معذورم
زنده ولی مرده، در خانه ای کوچک
مرده ولی زنده، مدفون ِ در گورم
با بغض می خندی، با خنده خواهم رفت
تلخ است منظورت، تلخ است منظورم
من اشک می ریزم، تو شام خواهی پخت
تو اشک می ریزی، من ظرف می شورم...
از تنهایی گریه مکن... (sm50)(sm27)
از یکی از اشعار مولانا گرفته شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حلواي قندي تو، امير بي گزندي توعجب ماه بلندي تو، که گردون را بگرداني
یادش بخیر ... (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)راک آنچنانی
محسن هومن خلعتبری رو فالو کرد (sm19)
(sm2)دیگه زیادی خوشگله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) سی ساله(sm39) (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وا دادم ؟ (sm120) دیگه از ما گذشته کل کل و این حرفا (sm120) باید به علاقه دیگران احترام گذاشت ! دوست ندارم کسی ناراحت بشه واسه اینکه به علاقش توهین میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمت کنه ناصر خان رو من که همیشه عاشقش بودم هستم خواهم بود دیگه گذشته ها گذشته و هر چی بوده تموم شده رفته ... الانم که همه درگیر باند بازی شدن فقط اردشیر مافیا نیست ...
فقط یه سری چیزا رو هوادار ناصر خان نمینونه فراموش کنه... این نگاه رو تا آخر عمرم فراموش نمیکنم (sm74)