یعنی دیوس ترین آدمی هست که دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی دیوس ترین آدمی هست که دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا چنگیز هست یا امیر بی گزند که من برای دریافت پیام طلایی همون چنگیز رو انتخاب می کنم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد این کشتکار؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت واسه کشتارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور نگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری گفتم خیلی هم پسر خوبیه
آلبوم دوشنبه هفته بعد؟ (sm173)
نه خیلی دیوسه دیروز از ساعت 10 تا 3 منو بیدار نگه داشت آخرشم نیومدنقل قول:
خیلی هم مذخرفه (sm2)نقل قول:
امیر هم پسر خوبیه . قلب گنجیشکی داره مهلبونه همیشه گفتم بدون هیچ چشم داشتی داره یه تنه اینجا رو میبره جلو
الیاس هم پسر خوبیه . مشدی بازی در میاره گاهی اوقات ولی مهلبونه ته دلش هیچی نیست
آموزش ... مالی هیدئت مدیره و رئیس (sm2)
گاوه دیگه (sm2)نقل قول:
البته پسر خوبیه
تو هم سر یه قرون دوزار خودتو کشتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]