پشت هر آدم افسرده یه آدم بی احساس داره راحت کباب میخوره و از تعطیلات لذت میبره.
نمایش نسخه قابل چاپ
پشت هر آدم افسرده یه آدم بی احساس داره راحت کباب میخوره و از تعطیلات لذت میبره.
اگه برای درآوردن لج یه مرد كه بهتون علاقه داره جلو چشمش با ديگران لاس بزنين، برای مدتی عصبی و غمگين ميشه بعد مث اشک از چشمش می افتین.
یه مداحی هم تو هیئت ما بود به حضرت ابولفضل به جا سقا میگفت ساقی
نمیدونم ساقی خودش کی بود ؟!!
طرف دو ماهه رفته ترکیــــــــــه
زنگ زدم بهش میگم کی برمیگردی؟
میگه: آگوست هــــــــــانی.
یکی نیست بگه آخه گوسفند
مگه تو ترکیه انگلیسی حرف می زنن؟؟؟؟؟
من بد شانسیمو از همون دوران بچگی
وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم؛
ولی مرغ نشد
فهمیدم...!!!
به حدی زندگی منو سورپرایز کرده دیگه امسال تتلو ربنای افطار رو بخونه هم تعجب نمیکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 خط نوشتم نت تركيد همه پريد(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
شما دو تا چرا انقدر لفظ قلميد با هم؟(sm77)
صد بار بهت گفتم بجای مکارم بیا و مقلد من باش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در یکی از عرضیاتم تاکید ضربدر 8 دارم که در متنهای طولانی حتما متنتان را قبل از ارسال کپی بنمایید ، مبادا که شیطان(در اینجا نت) قطع بشود و مانع کارتان بشود.
باشد که رستگار شوید.
الکی مثلن ما با هم دیگه قَریم
یــبارم بچــه ها زن آورده بودن خونشــون و دانه دانه به نظم و ترتیب رفتن تو اتاق ترتیبه زنــرو دادن ...
نفــر عــاخری که رفت تو .. دیدیم ازش خبری نیس :))
10 دقیقه .. 30 دقیقه .. 1 ساعت ...
رفتیم دیدیم 2تایی نشستن .. دارن گــریه میکنن و درد و دل میکنن :))
کـــلی خندیدیم :))
هیچی دیگه بعــدها شنیدم عاشق هم شدنکــ.سخلا :)))
تو باشگا بدنسازي اگهكــ.ونم بدي
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
يهكــ.سكشپيدا ميشه مياد ميگه داري اشتباه ميدي :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
خو بده میخوام پوزیشن درستو یاد طرف بدم (sm98)(sm2)
نقل قول:
يه دوستي داشتم چند سال پيش 11 ماه رفت انگليس وقتي برگشت طفلي يه خط در ميون كلمات انگليسي استفاده ميكرد يعني لامصب انقدر سخت فارسي حرف ميزدا مثلا يه بار داشت يه چي تعريف ميكرد راجع به دستاش انگشت كوچيكه دستشو هي نشون ميداد ميگفت اِم اِم شما به اين چي ميگين؟ ( بي انصاف نميكرد بگه ما به اين چي ميگيم (sm30)) فينگر فينگر . يعني فيلمي بوداااااااااااا (sm2)
يادم رفت كپي بگيرم از داستان ،صابر ميفهمي يادم رفت (sm102)(sm81)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از اونائي هستي كه وقتي مياي انگار داري ميري (sm2)
من برم لوبيا پلو مو درست كنم (sm27)
دهن آدمو صاف میکنن ، ینی حرف نزنن انگار میمیرن ، بعد همشم یکی کنارشون هست میگه آررررررررره راست میگه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد نده ول کن یارو واسه قهرمانی نیومده که (sm70)
به جا این کارا یه برگ آس رو کن که حالمونو تکون بده ، از صبح دارم هی میگردم یه آهنگ که حالمو عوض کنه هر چی میزارم جوابگو نیست
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا اصن با خودشون درگیرن ، ولی ما تو انزلی اکثرا فارسی حرف میزنیم بقیه گیلان اکثرا گیلکی حرف میزنن ، بعد رفته بودم منجیل واسه ادامه خدمت مقدس با یه پسره رشتی بودم میگفت گیلکی حرف بزن ، عاقا من بزور جمله رو به تهش میرسوندم و آخر یکی دو تا جمله رو از جاده خارج میشدم اشتباه میگفتم انقدر که حرف نزده بودم یهو پسره گفت آهاااا به ما فوش ندی نمیخواد فارسی حرف بزن (sm2)
نگو یادم رفت بگو شیطون گولم زد حواسمو پرت کرد (sm70)نقل قول:
همیشه یادت باشه هر کاری میکنی و نمیکنی رو بنداز گردن یکی دیگه خودتو به همین راحتی تبرئه بکن (sm70)
کثافتا بچه های محل اومدن باهام شوخی کنن پارچه زدن جلو درمون که از سفر حج خوش آمدی....
الان چند روزه مردای محل میان پشت پنجره سوت میزنن برم بیرون...
طناب انداختم از پشت خونه تردد میکنم
انگار که نه ... من کلا هیچوقت نمیام ... همیشه میرم فقطنقل قول:
من با کمال میل رو به گلوله ام (sm88)
نابوده نباشی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چَش چَش (sm10)نقل قول:
سلاااااام
من برگشتم!
خوبید؟؟؟
من که دلم برای همه شما تنگ شده بود شما رونمیدونم!
یه هفته غیبت داشتم اتفاقات خاص فروم چی بوده؟؟؟
حرکت از نو (sm25) بازم به توصیه صابر خان پیش از ارسال متن های طولانی از اونها کپی بگیریدنقل قول:
دلیل خاصی نداره احترام کاذبِ (sm2)
کجایی تو؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی (sm127)
سلام سفر بودم تازه الان رسیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بیام یه سری بزنم بعد برم استراحت کنم
چشت بی بلا (sm10)نقل قول:
سلام دادا ، خوش برگشتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم دلتنگ گرمای وجودت بودیم (sm10)
فرومو خبر نرم ولی اینجا امن و امان بوده
دروغ نگو اعتراف کن باهام قَری (sm70)نقل قول:
آتشی در سینه دارم جای دل ... (sm50)
هر قدیسی گذشته ای،
و هر گنهکاری آینده ای دارد!
- اسکار وایلد
من که با هر داغ پیدا ساختم
سوختم از داغ ناپیدای دل (sm81)
موهام سفید شده
رفتم از ته زدمش که سفیدی هاشو نبینم
(sm25)
مخشات تموم شد مگه که رفتی سفر؟نقل قول:
رسیدنت بخیر
برو استراحت کن اینجا خبری نیست (sm10)
بَ رَ بَ بَ (sm70)نقل قول:
نه مخشام هنوز تموم نشده! حوصلشون رو نداشتم ! بیخیالنقل قول:
فعلا خداحافظ همگی
(sm138)(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm54)نقل قول:
یه بارکی سرتو بکن تو تشت واجبی (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تا کچلی وخی برو خدمت ببینم (sm56)
نقل قول:
من سه سال پیش خدمتم تموم شد
(sm77)نقل قول:
? Whatنقل قول: