چطوری شما؟!(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری شما؟!(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تهران نیستم کلا از ایران اومدم بیرون (sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب، شما خوبی ؟ چه خبر از دانشگاه رات دادن اخسر ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی با قطار بیام برا دندون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که عالی ام (sm118) نه بابا کالجیم الان تابستون امتحان دارم ورودی دانشگاه (sm98)نقل قول:
بلاروسنقل قول:
اتفاقا از روزی که اومدیم اینجا اقتصادش ترکید (sm30)(sm30)
تو هم مث من موندی برای تابستون (sm2) منم راه ندادن فعلا باید زبان بخونم هی (sm98)نقل قول:
واسه ادامه تحصیل (sm2) آره والا یه ماه و نیمه اینجام (sm54)نقل قول:
من دارم روسی میخونم فک کن (sm98)باید تابستون ورودی بدمنقل قول:
تو چی میخوای؟