(sm19) اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19) اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
لاین که خز شده دیگه 6 ماه پیش مد بود (sm120) الان اینستاگرام با کلاس ترین شبکه اجتماعیه.. البته نه در حد توییترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بابام گفتم واسه رو مرد کادو جوراب بخرم واست یا باشگاه استقلال رو ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه جوراب چون دیرتر سوراخ میشه
(sm30)
شیمبلی
(sm120) کلاغ کوفی ولم کن
ممر
اشترم
سجاد چوچک
مهدی ترکه
ممد تیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دانلود کنین
(sm70)
امیر کارای رعنا منصورو نمیزارید ؟
- (sm50)
(sm2)چه عجب نرفتی ایتونز چک کنی
حوصلم سر رفته (sm74)
بیا بغل عمو(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm77)
از چی میتعجبی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حنا یا کیک؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکلت لاوا کیک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بیسکویت دماوند(sm59) بیشتر نخوردیم اینا چیه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
روزمرد بر شما مبارک
می خوایم بریم کیک سفارش بدیم(sm19)
کیک چی ؟ کجا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا روز مرد... شیرینی فروشی دیگه یه کیک کوچلونقل قول:
مرد چیست؟؟؟
موجود بد شانسی که موقع تولدش میگن:حال مادرش چطوره؟موقع عروسیش میگن :چه عروس خوبی!!!موقع مرگش میگن :بیچاره زن و بچش!!بعد از مرگش هر خطایی از بچهاش سر بزنه میگن:تو روح پدرش با این بچه تربیت کردنش!
مبارک باشه (sm19). کدوم شهری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی دلم سوخت (sm120)نقل قول:
چرا من هیچ جایی ندارم برم جز باران(sm74)
خب من بهت سایت نو عروس و پیشنهاد میکنم (sm120)نقل قول:
همداننقل قول:
مرسی عزیزم
من خودم حوصله کیک پختن ندارم
زنگ بزن 125نقل قول:
- (sm30)
چقد این باران بیخوده خدا وکیلی من می خوام برا پایان نامه سرچ کنم اول میام باران دارو می خوام سرچ کنم اول میام اینجا ...نقل قول:
اخ جون خاله بازی
- (sm77)
یکی نیست بگه آخه برادر من نمیشد به زبان فارسی بخونی ما هم بفهمیم چی به چیه (sm98)
سپاهان داره میاد بالا (sm3)