اتفاقا یه پا درد عجیبی گرفتم برم تهران مراقبم باشه خوب بشم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا یه پا درد عجیبی گرفتم برم تهران مراقبم باشه خوب بشم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بترس ازش من شنیدم که فیلمنامه ی فیلم های اره رو آتی نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم کارگردانی کرده
اشکالی که نداره فقط جای تبریک داره که به این درجه از عرفان رسیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره این عروسی که من میشناسم با پراید وانتم میاد بیخودی پول ـتُ دور نریز... بریز تو حساب من که بانی این امر خیر شدم (sm2)
بفرما چس ناله ی جدیدت... فقط خدا کنه به این یکی برسی وگرنه به جای پوریا باید نگران خودکشی تو باشیم (sm2)نقل قول:
یا حضرت مولانا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ ـمون چیه خودت داوطلب شدی بیای سفر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین یه سوپ گوجه بلده هر سری خواستگار میاد درست میکنه طرفم میره دیگه پشت سرشُ نگاه نمیکنه (sm2)
(sm2)نقل قول:
الهی پات بشکنه ساید آتی شکسته بند باشه (sm2)نقل قول:
مرتیکه خر تو چرا لباس الی رو تن کردی یه لحظه جا خوردم؟ (sm56)(sm2)
اون دختر که با جان کار میکرد شخصیت واقعی آتی ستنقل قول:
(sm2)نقل قول:
تازه سوپ شیر هم بلده(sm2)
واسه چی به تو بدم ؟؟؟ تو کی بانی خیر شدی ؟ (sm2)نقل قول:
خلاصه که آستین ها و پاچه ها رو بزنید بالا من به مراد دلم برسم (sm2)