تنظیم دل من برای چاوشی خیلی متفاوت از کارای قبلیش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین تنظیمی تا حالا نزده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
تنظیم دل من برای چاوشی خیلی متفاوت از کارای قبلیش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین تنظیمی تا حالا نزده بود
پسره تو ویدیو هم خوب نبود
من خیلی دوس دارمش اغلب تو ماشین پلی میکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم بعضیا چی میگن برا خودشون
چ تحریرای قشنگی میزنه شادمهر تو این آهنگ (sm81)(sm50)
من نمیدونم فاز اونایی ک وقتی شادمهر آهنگ جدید میده میاند میگند نسبت ب کارای قبلیت ضعیف بود چیه(sm120)
تو اهنگ قبلی هم گفتم از اهنگ لذت ببر جلوی دهن همه رو نمیشه گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کج رفتی خوندی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا تو اینستاگرام شادمهر گفته بودند...البته اکثرا از کار راضی بودندنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)شما که به حرف مردم اهمیت میدین حقتونه
(sm59) من هر موزیک خوبی بیاد به محض دانلود از نت خارج شده و 10-20-30 بار گوش میدمش
هر وقت نظر خودم نسبت به اون آهنگ تثبیت شد و مطمئن شدم هیچ اراجیفی کوچکترین تاثیری روش نخواهد گذاشت برمیگردم(sm59)