بیخود نیس که میگن سرکه بزنین(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخود نیس که میگن سرکه بزنین(sm2)
آخه تو کدوم کشور اسلامی همچین قانونی وجود داره ؟! نمیدونم از کجاشون در آوردن اول عنغلاب که قاتون حجاب !! آخه کجای قرآن نوشته شده که اجباری باشه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خودتو به من نچسبون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جا فلاکس چایی. به فکر مای بی بی بچه باش(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ساقی جان جانی شمع دل ویرانی ... (sm50)
آخ نگو داغ دلمو تازه نکن (sm74) البته من که صبحانه دارم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار یه بار که ماشینو پُر پوشک کردم یه عکس بگیرم ببینی(sm2) ینی سوژه خنده (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول(sm2)
ی عکس بچه بزرگ شده رو بده(sm120)
خوابه بزار بیدار بشه داغه داغ بگیرم (sm120)نقل قول:
تازه فردا بیچارگی جدید شروع میشه (sm74) فقط اگه به نتیجه برسه آخرش خوبه (sm120) اگه اومدن مصابحه حتماً از بچه های انجمن موزیک باران تشکر میکنم و لینک مصابحه را همینجا قرار خواهم داد (sm2)
(sm19)نقل قول: