آلبوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اومد (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اومد (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm29)
الان یعنی من چه شکری باید به خورم !؟ (sm120)
درایور گرافیک و صدا خیلی مهم هستن نه !؟ (sm98)
من اصلا بازی نمی کنم ! صدا رو هم که خود ویندوز می خونه !؟ (sm51)
اوه ! اوه ! الان فهمیدم ! یعنی USB هم درایور می خواد ! (sm74)
لپ تاپ پی سی نیستش بگی صدا تصویر حرکت ! هزارتا دنگ و فنگ داره درایورای زیادی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اگه 32 بیتی بودش یه چیزی 64 بیتی قطعا ساپورت نمیکنه هنگ میکنه دس نزن همینجوری بمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ! (sm81)
حالا خوب شد فهمیدم ! (sm118)
می گم : درایور های مدل های بالا تر ایسوس نمیشه نصب کرد !؟ (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه خیلی فرق میکنن
(sm120)ولی سعی کن جهان یکی دیگه رو ارتقا بدی
صابر همون 7 نصب کن از سرتم زیاده (sm2)
نقل قول:
خب این ایسوس خاک بر سر یعنی هیچ غلطی نمی خواد بکنه !؟ (sm172)
الان یعنی لوپ تاپم رو بندازن سطل آشغال !؟ (sm3)
(sm120)من خوب شد قبل گرونی فرتی ارتقا دادم سیستمو وین 10 اوومد همه چی اماده بود