رفتم دست شويي چشام باز شد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم دست شويي چشام باز شد(sm2)
وصيت ميكنم براي مراسمم مداح نياريد فقط ديانا(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیوثی بود رفیقم همش به این فک میکرد بم میگفت قرصی چیزی نیست برم بگیرم آلتم راست نشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم واسه چی ؟! گفت برم خواستگاری لامصب راست میشه آبرومم میره (sm2)(sm2)خیلی شهوتش بالا بود (sm2)
آخرشم رفت خواستگاری اومد برام تعریف کرد گفت وقتی که جلسه تموم شد خواستیم بریم راست کرده بودم خیس عرقم شده بودم (sm2)
بعد وقتی که خواستم بلند بشم دستمو گذاشتم تو جیب راست شلوارم سرشو بردم پایین (sm30)(sm30)(sm30)
بر مزارت نمیزارم بیاید واعظنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیانا رو میارم که بخونه غزلی از حافظ
براي خاتمه كار بگو كاره مشتركمونو بخونه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها اینم یادم رفت بگم یه روز بعدازظهر رفتم خونه شون با همدیگه پلی استیشن بازی کردیم سال 87
چشماش قرمز شده بود ... گفتم چرا چشات قرمز شده ؟! میگفت 8 بار پشت سرهم زدم ..... 8 بار (sm30)(sm30)
یعنی تا آبش میومده بدون تاخیر بازم شروع میکرد به کف دست (sm2)(sm2)(sm2)
اولا قبله خواستگاري بايد دو دست ميزد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم كي ميخواد زنه اين سگ حشر بشه
هفته اي بيست بار دختره رو ميخواد فلان كنه مادرشو به عذاش ميشونه
ميرن دادگاه خانواده واسه طلاق قاضي از دختره ميپرسه براي چي درخواست طلاق داديد دختره ميگه اين منو گاعيده ازبس منو ميكاد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم سوادتون رو ببرین بالا (sm59)نقل قول:
این سریال رکورددار تعداد بیننده و رکورددار دستمزد به نقش اول هست
و امتیازش هم 8.9 هست که بالاتر از خیلی سریال هاس
خاك بر سرت با اين رفيقات(sm2)نقل قول:
بگو كه گل نفرستد كسي به خانه من(sm81)