اون فسيل كه تو ميگي wps خاموش باشه هيچ گهي نميشه خورد
نمایش نسخه قابل چاپ
اون فسيل كه تو ميگي wps خاموش باشه هيچ گهي نميشه خورد
ولی از همون 3 تا 6 با سرعت بالاس دیگه میشه کلی دان کرد درسته !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو روز چجوریه 4 گیگ زود تموم نمیکنه ..
آره سرعتش خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به استفادت داره دیگه ولی خود من حدود 2 گیگ هم اضافی میگیرم
تنها راه جلوگيري از اين روشه من فقط مك فيلتره
بعد از کلی سرو کله زدن ..
بهترین پلیر اینه ..
همه چی تمومه برای موزیک ..
همی الان این ورژنش اومد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی شبی چن گیگ میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاك بر سره بي سوادت كه نميدوني مك فيلتر چيه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم 1 و خورده اینقل قول: