صحبت های فاضل نظری در رابطه با ترانه خداحافظیِ تلخ محسن چاوشی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
صحبت های فاضل نظری در رابطه با ترانه خداحافظیِ تلخ محسن چاوشی ..
بله دیگه تو که بلد نیستی یه حالی به ما بدی همش بلدی از چاوشی مطلب بزاری یا از سریال (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن به من حقوق میده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که من دارم حقوقتو میدم (sm30)نقل قول:
ساعت 25 هر کی بیداره اینجا بزنه هر موقه اومد دان کنه بذاره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل 8 نمونه غذا نیست!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینه که این غذاهای بی ربطو با هم میخوره(sm2)
دوغ و نوشابه قاطی میکنه توشم اب معدنی میریزه(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این با چه نرم افزاریه امیر ؟ کدوم آلبومنقل قول: