به کاوش ادامه بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به کاوش ادامه بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو شرایطی نیستم که زیاد از خودم خلاقیت نشون بدم... فقط دنبال سوراخم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خونه ی بابام هم شلوارمو در نمیاوردم که اینجا در بیارم (sm70)نقل قول:
قوانین دست و پای نویدو گرفته بود(sm2)ما که قوانین رو به تخ.م حساب کردیم اما نوید یهو دویید اومد اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پادگان بهت کافور بدن(sm120)نقل قول:
بالاخره یه دستی به آب میخوای برسونی که... من تضمین حق مالکیت نمیدمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس آوردیم نگفتی کل سازمان رو عوض کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی به صاحب تاپیک ؟؟؟ (sm70)نقل قول:
شعر معروف کیون الاغ اینجا به کارت میاد(sm2)نقل قول:
نوید دنبال بهونه بود که جور شد و انقلاب کردنقل قول: