حیف این زمان و وقتی که میزاری واسه آلبوم های ایرانی....
اما دستت درد نکنه (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف این زمان و وقتی که میزاری واسه آلبوم های ایرانی....
اما دستت درد نکنه (sm10)
راست میگی چه جالب شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اسمشو بگو (sm98) بد نیست ببینم چیه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون ez گوده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط آلبومای امسال قرار داره میشه ..
و آلبومای شاخ قدیمی تر ..
اینارو با این ریپ زدی اگه آره بگو تا دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم حریص چاوشیم دارم اگه تو نداری اینو بگو تا خودم ریپ بزنم بفرستم اینجا
چندتا سیدی دیگه هم دارم خواستی بگو
آلبومای بعدی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ج ندادی (sm98)
چقد زر میزنی ..
آلبومای چاوشی رو قبلا گذاشتم ..
توام زیاد چرت میگینقل قول:
ریپم با همون برنامه ای که گفتی زدم همه رو ..