حرفت درسته...نقل قول:
نوشته اصلی توسط alinafas [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفت درسته...نقل قول:
نوشته اصلی توسط alinafas [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میرم بخرم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر راهم مجله رو بگیر
کلا به نظر من تو هر کاری مقایسه درست نیست چون زمان باعث تغییرات میشه و تو موسیقی هم همینه . قطع به یقین همه انسانها نسبت به گذشته تغییر میکنن و هر خواننده ای فکر میکنه نسبت به قبل پخته تر شده. من از مقایسه بیزارم چون امروز نسبت به دیروز کلی تغییرات فکری دارم.
مجله چی بود دقیق بگو ..
خواب موندم امرو .. (sm2)
چی شد اسم مجله ..
آقا چرا نمیشد با یوزر قبلیم وارد شم.اون مال 6 سال پیش بود واسه همینه نمیشه. ولی تا چند وقت پیش میومدم
یافتم دبوث الی ..
یه آلبوم عاشقانه خوب....از نظر من قشنگتر از پاروی بی قایق بود...حداقل شعر و ملودیهای بهتری داشت...