سومیو فقط دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی 4 تای قبلی یه چیز دیگه بودن(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
سومیو فقط دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی 4 تای قبلی یه چیز دیگه بودن(sm59)
- (sm50)
خوبه , گرفتم یکیشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کجاش بی کیفیته (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)فدایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل چندگانه نگیر اقاجان گرفتارمون کردی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من هنوز موندم مخفف احسان چرا احی نمیشه و اسی میشه (sm70)
نقل قول:
بحث و نظر من کلى بود،مخاطب من حرفاى شما نبوده و نيستيد و اصلا نيازى به نوشتن بيانه و متن بلند بالا نبود، تعجب کردم اومدم انجمن اينو ديدم"!!!!
شما کلا ب خودت گرفتى چرا!!! بازم تاکيد مى کنم من از کل جامعه و بحث ها و مواردى ک بعضا پيش مياد حرف زدم
حالا اين چيزى ک گفتى شوخى بيش نيس مجازى، بايد بگم ک خيلى جاهاى دنيا نقش تعيين کننه و تونسته ى جامعه رو دگرگون کنه و مثالاشم زياد
(sm2)
همش تقسیر توئه ها تمام این بحثا و بیانیه ها از گور تو بلند میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]