امروز رفتم بالا ديدم روش برف نيس و احتمالا سنگينى برف رو ال ام بى ها باعث ب گايى شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز رفتم بالا ديدم روش برف نيس و احتمالا سنگينى برف رو ال ام بى ها باعث ب گايى شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه باز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولى ادم ياد بگيره چم و خمشو حرفه اى بشه خوبه اماخب شغلى نيس ک بشه روش حساب کردى و خطرى هس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا چیزه خوبیه چرا پول اضافی به نصاب بدیم وقتی خودمون میتونیم(sm51)
حیف من نیستم وگرنه برات درستش میکردم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم نصابی؟(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اسم شون رو یه جایی ذخیره کنین فرصت کردین کم کم دانلود کنین به بینین . (sm50)
ام شب نشستم اولین فیلمم رو از " جیم جار موش " دیدم و خوشم اومد . (sm118)
The Limits of Control 2009
همه مسیرا رو کار نکردم فقط هاتبرد و عرب و سایاروس و یوتل ست با اون یکی یاه ست تا یه مقداری بلدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی من امروز هر کاری کردیم که هاتبرد قیچی بزنیم روی عربست نشد تو تا حالا قیچی زدیش؟نقل قول:
(sm2)آخه کدوم اوسگلی هاتبرد رو قیچی میزنه (sm2)(sm51)نقل قول:
آموزشش توی نت هست بگردی عکساش رو میبینینقل قول: