بزرگی تو میرسونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بزرگی تو میرسونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من فقط به خاطر وقت آزادش گفتما (sm120) متاهلی خیلی هم خوبه ینی حداقل واسه من خیلی خوب بوده تا الان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه ما بچه های فامیلمون خیلی در زمینه تحصیلی و کار موفق بوذن همشون دکتر و مهندس هستن (sm2) واسه همین من یکم ترسیدم به خودم اومدم (sm120)نقل قول:
فرقونت بشم (sm127)
از تجربیات بچه های فامیل حتماً استفاده کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
ایشالله که خوشبخت بشی (sm127)نقل قول:
آره اما درستش همون سنی هست که شما زن گرفتی فکر کنم 32 اینا بود (sm120)
تا جوونی باید مسیر آیندتو مشخص کنی براش تلاش کنی بعدش به تفریحات برسی وقتی همش تموم شد ازدواج کنی
جو نده الان داغی (sm120)نقل قول:
دروغ نگو آیینه که من هنوز جوونم (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm10)نقل قول:
اتفاقاً 32 دیره و منم پشیمونم چرا زودتر زن نگرفنم (sm25) وقتی رفتی سر ِ کار باید زن بگیری
من که 5 سال پیش جوونی کردن و دختر بازی و ... رو گذاشتم کنار و چسبیدم به کار ! کاش همون موقع زن میگرفتم (sm172)الان بچم بزرگ بشه بهم میگه بابا بزرگ (sm25)
البته من در حدی نیستم در این زمینه ها صحبت کنم نه تجربه دارم نه سنم مناسب این صحبت هاس ولی تا اینجای عمرم فهمیدم متاهلی خیلی خوبه اگه یه سری شرایط خاصش رعایت بشه ! وگرنه هر روز حسرت انتخابت رو میخورینقل قول: