.خییلی بی ادبی.تریبت 0 .(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
.خییلی بی ادبی.تریبت 0 .(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرتو کردی زیر لحاف ؛ همه چی رو چاوشی می بینی ،
بیدار شو از خواب هانی خبری نیست ...
به قول خودت آدم همیشه در حال تغییر تشریف داره ، من دو سال دیگه از خواب بلند میشم به خودم میگم اسکل ،
ولی مشکلی نمی بینم تو این که ساعت 4 صبح اینجا باشم و اسپم بزارم ، اونقدی از من گذشته که بدونم چیکار باید بکنم و چیکار نباید بکنم
شاید همین الان من افتادم و تو مردی ؛ تموم میشه و میره ، با بلوک سیمانی ته قصه رو میچینن و میرن
حالا هی بیا و مزخرف تحویل من بده ؛ هی بیا و دری و وری بگو ؛ هی بیا و چشم بسته و مثل این عقب افتاده هایی که انتحاری می بندن به خودش که برن بهشت خودت بنداز زیر این و اون ...
چاوشی هر چی بخونه اینجا نود درصد تا سه روز اول پخش آهنگ تو تعریف و به به غرقش می کنن ، بعد یه هفته می بندن و می زارن کنار ؛
من خودم هم چاوشی گوش میدم خیلی بیشتر از اونکه فکرش رو بکنی ؛ ولی جو نمیدم ؛
از کسی هم بیخودی و دیمی طرفداری و دفاع نمی کنم ،
حالا برو آب خنک بنوش ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فتنه چه نامست که در کـون و مکان است ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژن خوک فردا ژوووون نازنین .. (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توئیت حذف شده ی علی سورنا خواننده رپ و ارادت او نسبت به چاوشی و بازی با کلمات ترک " جمعه " در قطعه نفس
میلیک حتی علی سورنا که انقد ازش تعریف میکنی به چاوشی فکر میکنه بعد تو شی میگی .. (sm59)
من تا کی با این پستها دهن شما رو ببندم .. :l