طلسم شدم میگن اول باید امیر بمیره تا طلسم مردن منم بشکنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طلسم شدم میگن اول باید امیر بمیره تا طلسم مردن منم بشکنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین زدم آپ پیام خصوصی وقت گیره سه سات باس ده تا پنجره وا شه پیغام بدی ..
بلد بودن نمیخواد فایلو بهش میدم خودش کانورت میکنه دیگه!مگه باس تنظیمات خاصی توش اعمال کرد؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمش زیاد نباشه ترافیک ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mpeg زدی یا h264 !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirlord [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
24 مگ ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت اصلیه کانورت شده نیس با یه سری برنامه های خاص کات شده 4 مین ..
دعوای رضا نورورزی و عباس زاده در تمرینات پرسپولیس(sm120)
ما خوابگاه خواب بودیم 6/30 صبح زد هر 3/4 نفری سوار بر همدیگه به سمت در فرار میکردن(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قبل تکون خوردن چنان نعره ای کشید زمین ریدیم به خودمون (sm81)لامصب چه صدای خوفناکی داد(sm25)
mpegنقل قول:
البته میگم تاخیرش خیلی کمه ها...کمتر از 1ثانیس فقط چند صدم ثانیه ولی خب خودم خیلی روش حساسم و ترجیح میدم همون mts نگهش دارم تا اینکه کانورت کنم و یه ذره تاخیر داشته باشه.