توی جده عملیات انتحاری انجام دادن، انتحاریه اشتباهی رفته آدرس قبلی کنسولگری آمریکا
بعد همینجوری تو فضای خالی خودشو ترکونده. آمدیم، نبودید، ترکیدیم (sm120)
#میر انجمن
نمایش نسخه قابل چاپ
توی جده عملیات انتحاری انجام دادن، انتحاریه اشتباهی رفته آدرس قبلی کنسولگری آمریکا
بعد همینجوری تو فضای خالی خودشو ترکونده. آمدیم، نبودید، ترکیدیم (sm120)
#میر انجمن
(sm2)
(sm2)
ریدم تو سلیقه ت صابر دیوث (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . . . (sm50)
ولی توی کرمون از اینا زیاد هست !
مثله ریگ ریخته ! (sm2)
ولی چه فایده داره از بین این همه ریگ آدم نه تونه اون ریگی که دوست داره رو بر داره !؟ ( پُل اِستر - کتاب سفر در اتاق تحریر ) (sm50)
تو مو میبینی و صابر پیچش مو (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ... (sm50) و البته شخصیتا ... (sm25)
خدایا شفا بده(sm70)
تاثیرات دوای کرمانی بر این 2 جوان (sm70)
جاتون خالب رفتم ادکلن بخرم دیدم گفت 320 هزار تومن برگشتم بهش گفنم من الان روزی یه بسته سیگار میگیرم میشه چهار هزار و پونصد تومن اصلا به صرفه نیست که بخوام واسه خاطر از بین زفتم بوی سیگاری که بسته اش چهار تومنه 300 تومن خرج کنم - فروشنده چند ثانیه خیره شد بهم بعد یه لیولن آب خورد و 20 گرم عطر هم همینجوری بهم داد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جوری می تونی عکس زنِ رفیقت رو پخش کنی !؟ (sm81)
کِی بشه با زن آرمین دیوث و زنِ من ( ویدا ) بریم مهمونی سوویچ وایف ! (sm2)(sm2)(sm2)