جام جهانی تا حالا مساوی نداشته (sm14) امشب بوی مساوی میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
جام جهانی تا حالا مساوی نداشته (sm14) امشب بوی مساوی میاد
هر کی ندونه فک میکنه ابران رئال مادریده بوسنی سلتاویگو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر فوتبال دوستان قمار باز عزيز و گرامي (sm70)
اصن به اين نكته فكر نكرده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمار نیست ...چون اکثرا مطمون هستن که چیزی نمیماسه....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند که اگر جایی بود که میشد قمار کرد رو بازیا حتما میکردم(sm70)
فعلا نه با شیلی نه با کلمبیا نه با بوسنی حال نکردم
منتظر بلژیک میمانیم(sm98)
منم دنبالش بودم اتفاقا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا پیش بینی و شرط بندی و....گند میزنه تو فوتبال دیدن (sm70)
بلژیک از همشون بیتره (sm100)نقل قول:
امشبو چه کردی؟ شتر یا لاک پشت؟؟(sm14)
امروز ساعت 11 صبح داشتم میمردم 2 روز بود فقط سر بازی ژاچن خوابیده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)