پس عمو جانی و خاله اکسیس با کجاشون نون میخورن !?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
پس عمو جانی و خاله اکسیس با کجاشون نون میخورن !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوره بازیش !?؟!
عالی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین بازی که کردم gta بود اونم 40 درصد رفتم ..
نمیدونم شی شی شد شیف دلت کردم 60 گیگ پرید .. (sm25)
این doom رو دان کردم فرصت بشه کد اشتاکی میگیرم بازی میکنم ..
کارت گرافیک من دقیقا نقش ماست داره ..
تُــــف (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم تو برناممه (sm120) انشالله هر وقت این تموم شد و سایلنت هیل 2و3و4و5 رو هم رفتم و همچنان تابستان تمام نشده بود gta رو میگیرم (sm120)
اومده مگه؟! (sm88) سیستم مور نیازش چقده؟!نقل قول:
ینی خا بر سرت خورخوتکت کنن gta بازی نکردی به بازی دیگه فک میکنی ..
حداقل سیستم مورد نیاز جهت اجرای بازی Doom برروی پلتفرم رایانههای شخصی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions
- CPU: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
- GPU: 8 GB RAM; 55 GB free HDD space; Nvidia GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better
- شامل یک دیسک؛ دانلود فایلهای اضافی از طریق استیم (حجم بازی بهطور کلی 45 گیگابایت) نیاز است.
- برای بخش چندنفره به فعال شدن بازی از طریق استیم و اتصال به اینترنت نیاز است.
سیستم پیشنهادی جهت اجرای بازی Doom برروی پلتفرم رایانههای شخصی:
- (OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions
- CPU: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 or better
- GPU: 8 GB RAM; 55 GB free HDD space; Nvidia GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB or better
- شامل یک دیسک؛ دانلود فایلهای اضافی از طریق استیم (حجم بازی بهطور کلی 45 گیگابایت) نیاز است.
- برای بخش چندنفره به فعال شدن بازی از طریق استیم و اتصال به اینترنت نیاز است.