نسخه استیم بگیر اینا کرک نمیشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه استیم بگیر اینا کرک نمیشه ..
(sm155)
باو بعد 3 سال دور ماندن از دنیای گیم تازه دارم دوباره خودمو به زور میارم به سمتش، یخورده طول میکشه دوباره کامل اُخت بگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم دلم واسه ترس و دنیای روانی سایلنت هیل تنگ شده خو (sm74)
4 گیگ رم دارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخواست آلبوم برگزیده ۲ شرکت آوای ماندگار که من برگزیده ۱رو گذاشته بودم هرکی داری لطف کن بزاره ممنون میشم
عنوان تاپیک از پهنا تو حلقم (sm2)
چرا نمیمیرن اینا برن به بهشتشون برسن ما هم به همین زمینمون (sm172)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمله مسلحانه به مراسم نماز عید فطر بنگلادش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دیگه این جور خبر هارو نمی خونم هیچی نداره فقط بیشتر اعصابت خورد میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داعش 7 عضو فراری خود را با دیگ آب جوش اعدام کرد