نگاه کن من همون کوهم که روزی پر پرم کردی (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاه کن من همون کوهم که روزی پر پرم کردی (sm74)
این مخابرات ک هر روز میگه پهنا باندا گشاد کردیم .یعنی چرت میگه ؟!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمونم واژه ها مغز منو میدون مین کردن (sm50)
بیچاره شدم بسکه دنبال کار گشتم (sm178)انشالله ریششون بخشکه ریدن تو همه چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بود رشتت ؟
اپراتورم مخابرات نیست ولی بلی طبق معمول چُس میفرمایند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب باورامو یه جوری شکستن
که فک کردم حتی خدا قهره با من... (sm50)
الان یه هفته ست ساعت 1 تا 7 صبح که رایگان میشه 10 کیلو بایت صفحه م باز نمیکنه کجا پهنای باند گوه میخورن واسه خودشون (sm3)نقل قول:
دیروزم زنگ زدم میگن باید وقت اداری زنگ بزنی 2020 اعتراض کنی بگی شبا سرعت همه منفجر میشه ... .همین الان 30 نفر زنگ زدن ولی الان شبه باید وقت اداری زنگ بزنی
اگه اعتراض نکنی سرعتت تو روزم کاهش پیدا میکنه (sm98)
الکترونیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه رفته بودم ی رشته در پیت نظری مثل این مدیریت و اینا الان نونم تو روغن بود سختیو کشیدیم با رشته فنی بعدم بیکار!!
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]