از اجرای زنده جدید گف هستش حال ندارم بذارم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
از اجرای زنده جدید گف هستش حال ندارم بذارم ..
جوری تعریف کرد از موزن و اجرای زنده ش که من حرفی ندارم دیگه ..
The Man in the High Castleنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانش در مورد جنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه جنگ با اسلحه اینا داره بگو نبینم
از این رازالودا هست؟
اصن بگو از این سریالاست که از اولین قسمت ادمو بگیره یا نه؟(sm120)
قبلنا خودمون میگشتیم الان جوری سرو تهشو چسبوندی بهم که باید با بیل بریم بگردیم توش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که حسین گفت (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبر، چه سریع (sm77)نقل قول:
من واسه "اندیشه سبز خزر" یه هفته مونده بودم تا دادن (sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماورا تخیلت اصن شاید تو مغزت نگنجه(sm2)نقل قول:
(sm2)اکبر مرندینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میخوای حالا؟! (sm2)نقل قول: