سنتی گوش نمیدی که بدونی اینا یعنی چی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سنتی گوش نمیدی که بدونی اینا یعنی چی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث پیام دادم کامل توضیح بده کدوم بهتره بگیرم مودم 4G(sm39)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رسول دیوث سیگار فروش برات پیدا کردم چیزی که میخوای (sm2)(sm128)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کور شدم از دست رفتم (sm120)نقل قول:
(sm50)بعد از یکماه تلاطم اهنگای امیر بی گزند جنگ زده و تریاق بر دل و جانمان نِشِست
(sm2)نقل قول:
اگه این کنکور نبود الان حداقل دکترا گرفته بودم تف تو کنکور (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ماه شد (sm54)
(sm2) تو حیف شدی تو این سیستم آموزشی ،حیف(sm59)نقل قول: