ی دیگع (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ی دیگع (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حرفایی همیشه هست که از عمق نگاه پیداست
از اون حرفای تلخی که مث شعر فروغ زیباست
از اون حرفها که یک عمره به گوش ما شده ممنوع
از اون حرفهای بی پرده شبیه شعری از شاملو
سجاد رفتی لالا؟ (sm202)
من برم حموم بعدم یکم با گوشیم ور برم بعدم اگه قسمت شد بخوابم که فردا تعطیلم (sm155)(sm27)
نه هستم هی پی ام میدن الان میام (sm25)نقل قول:
این موقع شب چه موقع حموم رفتنه ، برو بخواب دیگه ردکورد منو اینجوری میزنی که (sm2)شرمنده یهو همه با هم آن شدن (sm54)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد داری؟ (sm54)
هستم فعلا پس (sm128)(sm173)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر شب قبل خواب باید حموم برم (sm132)
کلا بهم میگن مرغابی بس که میرم حموم(sm54)
اره تو فیس همه بم میگن جغد (sm120)البته پرنده مورد علاقمه حالا بگذریم که چرا ...نقل قول:
بلی بلی (sm173)
من هر روز بعد از اینکه بیدار شدم (sm54)نقل قول:
چه باحال به تو میگن مرغابی به من میگن جغد (sm2)ببینیم نفر بعدی چیه (sm120)