نت رایگان ایرانسل ....... نبوووووووود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نت رایگان ایرانسل ....... نبوووووووود؟
عدده 3 رو به 320045445 ارسال کن 2 هزارتومن ازت کم میکنه 22 هزارتومن بهت جایزه میده بعد با اون 22 میری نت میخری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K O U R O S H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت چطوره چه خبرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بازم اندازه 24 ساعت (البته از الان 23 ساعت) دانلود یکسره نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند روز پیش که تو عید و شهرمون شلوغ بود، تونستم 100گیگ دانلود کنم تو یه روز (البته سرعت معمولا بین 800 تا 1200کیلوبایت بود) البته مشکل اصلی این بود که مسافر زیاد از اینور و اونور اومده بود، سرعت خوابیده بود
در حالت عادی و همیشگی، سرعت بین 2 تا 4 مگ هست (که الان هم شاملش میشه (sm128))
در جواب سوال من بود، یا در تایید حرف D.SOL ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا بیا و خوبی کن.دیدم سرت خلوته گفتم رسم رفاقت رو به جا بیارم هرچی دله تنگت دوست داره بگی خالی شی(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چطوری یره (sm132)(sm127)
Hollywood Principle - Solar Eclipsesنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدید نیست ولی اگه نداریش پستش کن بسیار خوبه
خطر همیشه در کمین است(sm2)