نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لینک آپلود بوی بده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لینک آپلود بوی بده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm172)
من از غل و زنجیر میترسم از آه بی تاثیر میترسم
از اتفاقه ظاهرا ساده از اتفاقی که نیفتاده
میخندمو از خنده میترسم هر روز از آینده میترسم
زیره بیده بی مجنون میشینم زیره شر شره بارون میشینم
فک میکنم شاید برگردی با خودم میگم باید برگردی
خنجر واسه این سینه کافی نیست
عاشق کشی رسم تلافی نیست
ای چشم از دیدن خلاصم کن
از چشم پوشیدن خلاصم کن
اینقدر گیجم که نمیدونم باید تو رو از چی بترسونم
زیره بیده بی مجنون میشینم
زیره شر شره بارون میشینم
فک میکنم شاید برگردی
با خودم میگم باید برگردی
زیره بیده بی مجنون میشینم زیره شر شره بارون میشینم
فک میکنم شاید برگردی با خودم میگم باید برگردی
زیره بیده بی مجنون میشینم
زیره شر شره بارون میشینم
فک میکنم شاید برگردی
با خودم میگم باید برگردی
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مودم توتولینک خودمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدم اینم هس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم بخرم به نظرت
سیبی که چیدمو
خوابی که دیدمو
موی سفیدمو
یعنی عوض شدی
بغضی که می کشه
مردی که دل خوشه
آواره ی تو شه
یعنی عوض شدی...
دومی مودم نیس که روترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود آلبوم جدید لانا دل ری Lana Del Rey بنام Lust For Life با کیفیت 320 و آیتونز
Zip M4A [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Zip 320 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم موسیقی متن فیلم دانکرک از استاد هانس زیمر (sm118)
ممر ادرس سایت
لینکین پارک به فنا رفت که (sm74)