(sm2)گرفتم خودم شب بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)گرفتم خودم شب بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز کچل امشب برنامه چشم شب روشن شبکه 4(sm120)
(sm50)
نقل و انتقالات فوتبال چه شخمیه امسال :|
کجاش شخمیه خیلی با حال شده اتفاقا قدرت تیما به هم نزدیک تر شده بازیکنای خوب پخش شدن تیم ما هم که عالی بوده از بین کاستا ، اوبامیانگ یا بلوتی یکی رو بگیره دیگه میریم برای رقابت با یووه برای اسکودتو (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی کریمی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کن آشپزی نیست (sm81)(sm2)فک کنم 20 سال شد شایدم بیشتر هر جا میره آشپزی و کیک پزی به راهه (sm2) آقا اصن خوانندگی رو بزار کنار بزن تو خط آشپزی ، من به عنوان هوادار راضیم ازت (sm2) modern cooking (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با این همه ریخت و پاش باید مواظب تراز مالی و فیرپلی مالی باشیم (sm2)الان ورزش 3 رو ببین بیشتر از پرز نگران سود کردن رئاله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم رئال بارسا یووه منچستر و ... باید چند تا ایرونی استخدام کنن برای ترانسفر (sm2)اصغر ترانسفر (sm2)
خب امسال بیل رو نمیفروشیم میزاریم سال دیگه ، امباپه رو سال دیگه میگیریم دانیلو رو میفروشیم اونطرف مواراتا رفت سود کردیم اینور دو تا جوون گرفتیم مشکلی نداریم (sm2)