مرا بِبَر به خواب خود که خسته ام از همه کَــس... که خواب و بیداری من هر دو شکنجه بود و بَس... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرا بِبَر به خواب خود که خسته ام از همه کَــس... که خواب و بیداری من هر دو شکنجه بود و بَس... (sm50)
سودای همرهی را گیسو به باد دادی ، سودای همرهی را گیسو به باد دادی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه امشب اخماتو وا کن تو قلبت عشقمو جا کن
تو با لبخند شیرینت جهانو غرق رویا کن(sm81)
نگفتمت هرانچه گفتی و نوشته ایم کشک بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتمت نرو که رفتنت نتیجتا اشک بود
نگفتمت تو هم بگور جد خلق گشنه بخند
نگفتمت که حال کن طبیعتن میان این همه جسد بگند(sm50)
در برکه دو چشمت نه گریه و نه خندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمکرده راه شب رو سرگشته چون پرنده
هم سختمه نگفتنش
هم گفتنش مشکلمه
میخوام بگم که تیر غم
توی دلم کمونه زد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا خلاصه شده امروز توی لپ تاپم شب تو فیسپوک بیدار و روز می خوابم(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز و شبت چپه شده (sm25)(sm70)
بری سرکار درست میشی (sm70)
(sm172)نقل قول:
سر کار نمیرم نمیشه (sm25)
میم بده (sm50)