بریم بخوابیم کم کم اوه ساعت داره میشه 3:30(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
بریم بخوابیم کم کم اوه ساعت داره میشه 3:30(sm27)
شب خوبی داشته باشی (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm27)
فقط از من میشنوی همه برنامه های آیندتو تو خدمت استارتشو بزن نزار تموم شده بعد تازه فک کنی میخوای چکار کنی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به جای اینکه زبان بخونم تو خدمت از 3 بعد از ظهر میزدم بیرون 12 شبب برمیگشتم ستاد یکی از بچه هامون مینشت زبان میخوند الانم آلمانه....
انشالله که جات خوب باشه تهرانم بیفتی بهتره (sm176)
(sm50)شب خوش(sm10)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااام (sm137)
دست درد نكنه صابر جون(sm19)
فدا داشمون یاسین ؛ اجباری بود اصن دلم نمیخواست این کارو بکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مینا خانوم خودمون (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم ، حس هجرت پیامبر رو دارم الان (sm2)
انشالله میخوام واسه ارشد بخونم که یه کله برم ادامه بدم... ممنون از کمکت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به روی ماهت ننــــــــــه (sm135)(sm59)نقل قول: