بین ترک های این یکی دو سال اخیر امین حبیبی دو تا آهنگ "کوهِ قاف" و "تو دنیامو عوض کردی" رو دوست دارم و همیشه پلی اش میکنم (sm111) (sm15)
امیدوارم کارای نسبتا شاد این تیپی بیشتر بخونه که حسابی به صداش میاد (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
بین ترک های این یکی دو سال اخیر امین حبیبی دو تا آهنگ "کوهِ قاف" و "تو دنیامو عوض کردی" رو دوست دارم و همیشه پلی اش میکنم (sm111) (sm15)
امیدوارم کارای نسبتا شاد این تیپی بیشتر بخونه که حسابی به صداش میاد (sm127)
خوشحالم که خوشت اومده امین واقعا خواننده خوب و بی حاشیه ای هست(sm134)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوره صادق ..(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ناگفته نمونه بین سالهای 86 تا 90 هم که دوران جاهلیت عشقی و متعاقبا شکست عشقی من بود آلبومهای اون زمانش را شدیدا علاقه داشتم و گوش میدادم (sm59)
ولی خب فضای کارای اون مدلی دیگه در حال حاضر به مود و حال و هوای فعلیم نمیخوره (sm25)
من که تا حالا عاشق نشدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خب هر آهنگی واسه دوران خودش خوبه ولی خب بعضی وقتا گوش دادنشون خالی از لطف نیست و یادآور روزای گذشته اس...(sm195)
چیز خاصی رو اصلا از دست ندادی! (شوخی) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا باهات موافقم منم برای حس نوستالژیکی که دارن مطمئنا سالی کم و بیش یکی دو دفعه سراغشون میرم
یعنی دوباره عاشق شدی؟(sm2)نقل قول:
نه دیگه همون یه بار بود که در نهایت به شکست انجامید حسین جون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلش همینهنقل قول:
شکست پل رسیدن به نابودیه(sm2)
انصافا هم نابود شدم (sm74)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف(sm25)نقل قول: