جشن رونمایی آلبوم :
ورود برای عموم آزاد است .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جشن رونمایی آلبوم :
ورود برای عموم آزاد است .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به نام خدا
فردا سه شنبه ١٩ بهمن ، رأس ساعت ٣ بعد از ظهر، آيين رونمايى و جشن بزرگ امضاى آلبوم چهارمِ "مهدى يراحى" با عنوان آينه قدى برگزار خواهد شد.
اين جشن با حضور تمامى عوامل هنرى و تهيه اين مجموعه برگزار مى شود و اين خواننده براى پربارتر شدن مراسم فردا ، به همراه گروهش برنامه هاى ويژه اى را براى همراهان حاضر در مراسم در نظر دارد.
در مراسم جشن امضا و رونمايى فردا ، ورود براى عموم مردم آزاد است.
امشب مهدى يراحى در صفحه شخصى اينستاگرام خود ، به صورت زنده با همراهانش گفتگو خواهد كرد.
کمتر از 24 ساعت دیگه ... (sm50)
لامصب بی حرکت و سیخ و سفت شده مثله مجسمه.
نمیخوابه(sm2)(sm2)
بعد از چاوشی فقط واسه آلبوم های مهدی یراحی شوقشو دارم (sm50)
سرکه بزن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب دله من حوس سوراخ کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عشق یار دهنمو سرویس کرده(sm2)
مجی البوم که صبح اومد این تاپیکو بده اشترم پاک کنه و یه تاپیک جدید بزن و نظرسنجی بذار
حیف هومن نامداری ، کم هست
به نظرم فوق العاده ضعیف نسبت به البوم های قبلیش....
اصلا به دلم نشست...
واقعا ضعیف...
خیلی ضعیف.
دو تا اهنگ دقیقا با تنظیم کوشان این قدر بدون ریتم و ضعیف نمی دونم چرا قرار بوده انگار البوم ریتمیک نشه یه وقت..یه شاد کم داره...
همش یاد بدبختیامون افتادیم...و دو تا اهنگم که تکراری...حال نداد...فکر کنم برای مناسبتهای دهه فجرخونده...