نگردو نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
نگردو نیست
ایکر کاسیاس، جوزپه رینا، داوید دخیا
مدافعان:
سرجیو راموس، جرارد پیکه، رائول آلبیول، جوردی آلبا، سزار آزپلیکتا، خوان فران تورس
هافبکها:
خاوی مارتینز، کوکه، ژاوی هرناندز، ژابی آلونسو، آندرس اینیستا، سرجیو بوسکتس، سسک فابرگاس، سانتیاگو کازورلا، خوان ماتا، داوید سیلوا
مهاجمان:
پدرو رودریگز، فرناندو تورس، داوید ویا، دیگو کاستا
نه نگردو نه یورنته نه سولدادو
فسیلا رو دعوت کرد+ کاستا
میلاد نطقامون پاک شده.از اول(sm2)
دیشب کل کل دکتر صدر و محصص بود (sm2)حرفای ما حیف شد پاک شد جوونا میتونستن از نطق های ما استفاده کنن (sm2)
خوب کچا بودیم ؟(sm2)
اشتباهی که لیپی بعد از قهرمانی ایتالیا تو 2010 کرد و بازیکنای همون تیم رو کپی پیست کرد تو 2010 رو دلبوسکه کرد
البته 2006 هم برزیل هم تیم قهرمان رو کپی پیست کرد و همین بلا سرش اومد
تو قانع شده بودی که مارادونا برترین بازیکن تاریخه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط گفتم قبول دارم که از پله بهتره ولی اگه پرو بازی در بیاری و زیدان رو بهترین ندونی من هم پله رو بهتر از مارادونا میدونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلی(sm59)
الکسیس (sm19)
اس ام اس زدم برا بیست چارده بازی شیلی رو پیش بینی کنم زده رتبه شما:یک میلیونو هفتصد هزار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگزاس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همه رو ریدم تا الان البته بازی شیلی رو گفتم 3-1 بهش خیلی امیدوارم (sm2)
دیشبم گفتم 2-1
استغفرالله (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل2-2 کرواسی(هنوزم رو حرفم هستم شاید 1-1)نقل قول:
اسپانیا0-1 هلند
کامرون یادم رفت
شیلی3-0
(sm70)
اگر بچه ها پایه بودن نفری 10 تومن میذاشتیم با جایزهنفیس نهایی 100 تومن(با احتساب 10 نفر)(sm70)
این لینک بالا رو واسه داداشم گذاشتم گفت لینک فیلم جن گیر رو واسم بفرست گفتم اس ام اس نمیشه میزارم تو تاپیک موزیکباران بیا نگاه کن (sm2)
(sm30)
من از پیش بینی خاطره خوشی ندارم (sm25)لیگ اروپا رو پیش بینی کردم به همون سبکی که گفتم (sm25)30 تومن رفت تو پاجم (sm25)
بریم بازیو ببینیم(sm70)بعد نماز صب تحلیل(sm2)نقل قول:
2-1 شد(sm58)
10 امتیاز میگیرم(sm59)
این پیش بینیمونم به گاو رفت(sm25)
ارژانتین 3-المان 2
گل های ارژانتین :بورچاگا و خوزه لوییز براون و خورخه والدانو
فرانسه 3-برزیل 0
زیدان -زیدان -پتی
طبق منطق و فرموده ی حسین زیدان تاثیر زیادی تو بازی نداشته و بعدا بهتر شده (sm59)
خدا کنه شیلی یه گل دیگه بزنه (sm59)
حسن تو چی پیش بینی کردی ؟
آمار بازی 74 مالکیت توپ (%) 26 2 شوت 0 2 شوت در دروازه 0 3 خطا 2
3-1 یحتمل ترین نتیجه (sm59)
به این میگن یه مغلطه ی بی عیب و نقص(sm100)نقل قول:
من گفتم جام جهانی 98 تازه شروع راه زیدان بوده و بعدا از اون بهتر شده
بگو همینو گفتم یا اونیکه تو میگی؟(sm98)
زیدان وقتی تو یووه بود خوب بود ولی بعدا خیلی بهتر شد(sm27)
دهنت سرویس میلاد.3-1(sm98)
من زدم 3-0(sm25)
خودم 3-0 زده بودم
برا بابامو 3-1 (sm14)
شیلی از 2010 ضعیف تره (sm98)
بیلسا (sm50)
بیلسا 2002 آرژانتینو به گا داد(sm98)
2006 خیلی خوب بود
دهن سرویس آلمان همیشه توو پنالتی میبره (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوره اشتباه پکرمن بود ولی با این حال پکرمن بهترین مربی بود که آرژانتین از 94 به اینور داشته(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باز میگم بیلسا (sm50)نقل قول:
بازی ندادن به باتی گل با هزاران روزه و نماز و کارخیر بخشیده نخواهد شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باتیستوتا و اورتگا یادش بخیر (sm50)نقل قول:
حالا کوتا بیا بذار مربی آرژانتین شه دوباره بلکه فرجی شه (sm50)
این بره شانس تاتا و سیمئونه زیاده(sm50)تاتا بدون تیمه میاد نتیجه نمیگیره سیمئونه میاد جاش(sm50)نقل قول:
تاتا بی بخاره :|نقل قول:
سیمئونه هم خوب است ، وحشیه برا تیم خوبه (sm50)
البته امسال تر نزنن تا 4 تا راحت می تونن برن (sm50)
تیم زیاد جالب نی خیلی ضعف داره که پشت 4 تای جلو قایم شدن(sm50)نقل قول:
اشتباه کرد توز و ایکاردی و پاستوره رو نیاورد.پالاسیو چی داره آخه؟(sm50)