[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm77)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!?ها؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیائومی قرار بود امروز چن تا گوشی جدید معرفی کنه چی شد پ
باز این عصر دانلود فولتر کردن عجب گیری دادن به این بدبخت
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این تنها تجربه این بازیگر نیست. او بارها با کارگردان ها و تهیهکنندگانی رو به رو شده که در ازای دادن نقش اول به او، پیشنهاد غیراخلاقی دادهاند: «در یک میهمانی بودیم که آقای 'شریفینیا' هم حضور داشتند. یادم میآید جلو آمد و به من گفت یک نقش خوب برایت دارم، به شرطی که خشک نباشی و بعد لبخند زد. بعدها که چند جلسه برای صحبت و بستن قرارداد رفتم، دیدم مدام به من دست میزند و یا یک جور وانمود میکند که بدون این که متوجه باشد، دستش به سینههای من میخورد. هربار این اتفاق میافتاد، با خنده میگفت عجب ایربگی داری! این قدر از این موضوع عصبانی شدم که به بهانه موضوع خانوادگی، بازی در آن نقش را رد کردم.»
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی میگه؟(sm54)
(sm70) به قیافش میاد ام الفساد باشه شریفی نیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]