لازم نسیت به خودت بی احترامی کنی ! فقط یکم آدم منطقی باش ، و حیطه خودت را حفقط کن @نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لازم نسیت به خودت بی احترامی کنی ! فقط یکم آدم منطقی باش ، و حیطه خودت را حفقط کن @نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من یه چیزی میگم تو ادامه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چَمِدون - ... (sm70)
گفتم نمی دونستم !با گذاشتن این کارکتر ها فاصله و / × و . مشکلی نیست ! بحث من کسی نبود ه / بد برداشت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر تو هم داری طرفداری این مدیر زپرتی را میگیری ؟ باشه (sm178)
اولش مدیر زورگویی بود ... بعد ها تبدیل شده به حسود و الان هم بعلاوه آنها تبدیل شده به یه دو بهم زن بین دونفر آدم / لطفا گم شود دیگه رو اعصابم نرو... / اینجا بحث ما رفیف جونی بودم اما تو مدیر زپرتی سریع با گنده گویی هات میرینی به رابطه ها و ایحاد نفاق و حسادت اونم چجیزی نیست جحوز حسودی
که بچه هخا بیا از این تاپیک بیرون و برین تو بقیه تاپیک ها !@
امیر ریدی واقعا
صابر بد برداشت نکن
ببند او ن دهنت را دیگه ، بسه دیگهنقل قول:
اقایون خواهش میکنم کنترل کنید خودتونو(sm10)
(sm98)
خلاصه اگه مسئله ای داشتی با همین تاپیک باید به کسایی که دارن فعالیت میکنن میگفتی نه جای دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا آدمی هستم که به نظر جمع احترام میزارم ...
طرفداری کسی رو نمیکنم دادا ، اصلا نمیخوام بحث کنین ، ولی الان حق با آقا امیر هستش ، ایشون مدیر هستن و باید به تاپیکا سر بزنن ؛ وقتی یه کاربر میاد خیلی راحت به یکی دیگه توهین میکنه باید مدیر بیاد با اون کاربر برخورد کنه ، من خودم قبلا مدیر انجمن بودم و از این چیزها زیاد دیدم ، باید با کاربری که بی احترامی میکنه برخورد بشه ...
بهتره بحث رو تموم کنین ، منم ناراحت نشدم دادا مهم نیست
نقل قول:
امیر آقا بهتره بحثش تموم شه ؛ مرسی از شما (sm10)