ویندوز عوض کردم یادم رفت ساعت منیجر رو تنظیم کنم یه گیگ تو روز دانلود کرده (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز عوض کردم یادم رفت ساعت منیجر رو تنظیم کنم یه گیگ تو روز دانلود کرده (sm25)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بی تو چیزی نیستم جز ...
این آلبوم محسن موندگاریش نسبت به آلبومای قبلیش کمتر بود ...
جلال؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه تو جام جهانی حذفشون می کنن نمیگن سطحمون پایینه یه بار فینال دادن بهشون خسروی گفته این نشان از پتانسیل بالای داوری ما داره(sm120)نقل قول:
17 تا اسرائیلی رو کشتن ایران چه ذوقی کرده(sm173)
(sm50)
اینم واسه دلجویی از ایران گذاشتن (sm120)مثل هاوارد وب تو 2010(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه یبیل خوندی؟معلومه خیلی با رونالدو حال نمیکنه(sm120)نقل قول:
امضا نو مبارک خوبه این دماغش دیگه کج نیست(sm120)