نگاهِ شما اونقدرها هم اهمیت ندارد که بتواند کسی را دوزخی کند.(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاهِ شما اونقدرها هم اهمیت ندارد که بتواند کسی را دوزخی کند.(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پس دیگه کرسی شعر اسلامی اینجا تفت ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
گفتن با نگفتن شما اونقدرها هم اهمیت نداره که بخوام بهش جامه ی عمل بپوشونم(sm77)نقل قول:
باز بارون چقدر ابریِ نفسهامون....(sm171)
(sm2)ناراحت نشی شوخی بود
دلیلی برای ناراحت شدن نیست.
دستانم شاید ....
اما دلم نمیرود به نوشتن...
این کلمات به هم دوخته شده کجا...
احساسات من کجا...
این بار نخوانده مرا بفهم...
امیر چرا همه مرورگرا برای من انجمن باران رو خوب نمیارن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ادیتورشم پریده.. کنترل اف 5 هم میزنم کوکی رو پاک میکنم درست نمیشه با کروم و موزیلا هردو میام اینجوریه
(sm2)چرا اینجوریه
(sm77)(sm30)
بابا همه جا گل منگلی شده.. زیر اواتار همه 4.5 تا اواتار خو.دم میاد... الان 3.4 روزه فقط باران برام اینجوری شده(sm74)
شکلکا جاشون با اواتارا عوض شده... الان اونا که اواتار ندارن توش برای من شکلک قلبِ.. عوضش اون اواتار خالی اومده جای شکلک قلب(sm2)
بجز فیل.تر شکن راه دیگه نداره؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)میگفت گل منگلی من باورم نمیشد
دهنم سرویس شده این چند روز... امروز که دیگه حرکات موزون داره انجام میده(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر تو رفتی مغازه کار کردی بلدی این الان میکرو یا مینی
Form Factor M-ATX
عذاب الهی داره نازل میشه به باران (sm2)
فقط برای تو زیر ایکون یاهو هر دفعه ی شکلک جدید میاد(sm2)نقل قول:
میکرو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
(sm77)(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگ کوچیک فرقی نمیکنه وارد میشه
چش هیز هارد sata ll به مادربورد که sata lll ساپورت میکنه میخوره ؟ چون بر عکسش میدونم که میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه اینو کی خونده ؟؟ (sm81)
آره میشه ...تو ندیدی یو اس بی 2 ..به پورت یو اس بی 3 می خوره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خب اون usbاین هارده گفتم شاید تفاوت کنه خب اینجوری باشه من بپرم سیستم جدید ببندم همه چی جوره فقط مادربورد و پردازنده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم نخوره که مطمئنم می خوره جا ساتا 2 داره شک نکن ...آره اصل کار حله این دو تا مهم نیست زیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اینارو در نظر گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ celeron 1820
جمعا میشه 290
(sm77)نقل قول:
ddr 4 پشتیبانی نمی کنه ؟ مادربرد بخر ddr4 پشتیبانی کنهنقل قول:
sata 2 داره که
من برم شیت چاپ کنم ...پر خرج ترین رشته ی دانشگاهی بدون شک این معماریه ..کمر آدم میشکنه
اخه میخوام اروزن دربیاد من همین رمو که دارم بزنم بش هنوز تو بازار ddr3رو بورسهنقل قول:
آینده نگر باش پسریم (sm127)نقل قول:
(sm70)نمیخوام مث تو کاردستی بزنم که همین مرورگرو وا کنه بسه (sm2)نقل قول:
The God Father 1 دوبله ی بدون سانسور ( برای اولین بار دارم نگاش می کنم ) (sm50)
- (sm50)